Nou CD de la Colla La Socarrà

  • Fes clic per adquirir el CD

Vosté està en: Inici Notícies Stàrracos el nou CD de la colla La Socarrà

21 -February -2018 - 12:29
Stàrracos el nou CD de la colla La Socarrà

La colla de dolçainers i tabaleters ‘la Socarrà’ de Xàtiva ha gravat el seu primer disc ‘Starracos’.

Des d’esta formació s’apunta que el títol del treball es pren d’una de les peces que s’interpreten, obra del compositor de Benigànim Carlos Pellicer, i que va ser un encárrec per al III Certamen d’Altea, en el que es van endur el 1r premi. La peça ‘Stàrracos’ és una marxa mora, i llegit el títol a la inversa ‘Socarrats’, es fa referència a l’apel·latiu dels xativins i d’on la Colla pren el seu nom.

El CD consta de 16 pistes, totes elles peces de reconeguts compositors valencians, com la marxa cristiana, ‘Bellaguarda‘ i la composició ‘Tres dansetes i Una Blavera‘ (4 movimentes -Dansà, Jota, Bolero i Blavera-), ambdués de Ferran Ferrando; tres obres de José Rafael Pascual Vilaplana com el pasdoble ‘Olga‘, la marxa cristiana ‘Palafox‘ i la suite per a dolçaines i percussió ‘Germanies‘ (3 movimentes -La Crida, La pregària, La contenda-); de Mario Roig Vila, la fantasia ‘Somni Andalús’ i de Ramón Garcia Soler la composició Preludi per a tres dolçaines i percussió. De Antoni de la Asunción Andrés, l’obra ‘Manises‘ (3 moviments -Terra, Aigua, Foc-), i la referida ‘Stàrracos‘ de Carlos Pellicer.

La gravació es va fer al ‘Nou Espai Cultural’ de la Música Nova, amb barreja i masteriztació als estudis RC Estudio de Xàtiva, a càrrec de Pau Cháfer, i tot baix la direcció musical del director de la colla, Pere Molina.

Si vols adquirir el CD, possat en contacte amb nosaltres