Nou CD de la Colla La Socarrà

  • Fes clic per adquirir el CD

Vosté està en: Inici Notícies de la terra venim, espectacle inèdit per a la Fira 2015

21 -February -2018 - 12:28
de la terra venim, espectacle inèdit per a la Fira 2015

De la terra venim és un espectacle conjunt de l'Escola de Danses de Xàtiva i la Colla La Socarrà, creat expressament per a la Fira d'agost 2015.

Està dividit en quatre parts, en les quals pretenem donar una pinzellada a aquells fets que ens semblen destacats en la història i patrimoni cultural de la ciutat.

Amb acurada interpretació, l'actor xativí Elies Barberà, mitjançant texts d'autors com Raimon, Ibn Jafadja, Estellés, Espriu, Ovidi i el propi Elies, va conduint l'acte per les diferents escenes.

Es tracta d’un espectacle que mostra passió, tradició i una bona dosi de creativitat. El desig és apropar el folklore a la modernitat, fer-lo més contemporani i diferent a allò que es pot esperar d'un col·lectiu de folklore o d'una colla de dolçainers.

Afrontem aquest repte amb sentiments i emocions contrariats: amb la il·lusió de qui desitja mostrar les arrels del seu poble sobre un escenari i amb la por que suposa haver parit aquest muntatge en tan sols quaranta dies.

El resultat és ben incert, fins i tot nosaltres mateixos no sabem com serà fins que acabe de sonar la darrera nota i s'acabe d'interpretar el darrer ball sobre l'escenari. Si aconseguim d’alguna manera emocionar al públic ens donarem per satisfets.

La colla de dolçainers i tabaleters La Socarrà vol aprofitar aquesta pàgina web per agraïr públicament la col.laboració de l'Excm. Ajuntament de Xàtiva qui ens ha facilitat enormement els assajos al Gran Teatre de Xàtiva. També, volem agraïr a la Societat Musical La Nova de Xàtiva per deixar-nos l'instrumental de percussió.